Українська версія сайту

01-07-2019

27 червня у ННІ №3 проведені урочистості з нагоди відрядження здобувачів вищої освіти Національної академії внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», які виявили бажання навчатися за програмою «курсант–слухач».

Цього святкового дня на плацу навчального підрозділу академії вітали 61 курсанта другого курсу, які невдовзі поповнять ряди практичних підрозділів Національної поліції України. Усі вони успішно завершили навчальну програму за другий курс, адже вивчення багатьох предметів передбачало і практичну складову щодо відпрацювання умінь і навичок, необхідних правоохоронцю. також всі отримали Свідоцтво про закінчення первинної професійної підготовки. юнаки та дівчата довели, що вони готові та гідні заступити на службу.

Від імені керівництва Національної академії внутрішніх справ курсантів привітав перший проректор академії полковник поліції Станіслав Гусарєв. Він зазначив, що сьогоднішні курсанти – нове обличчя Національної поліції і вони, як представники провідного вишу системи Міністерства внутрішніх справ України, мають прикласти максимум зусиль, щоб показати усі свої набуті знання та професіоналізм у практичній діяльності.

Привітали молодь з подальшим серйозним кроком у житті начальник Дарницького УП ГУНП у м. Києві полковник поліції Сергій Чернишев та мама курсанта другого курсу, керівник відокремленого підрозділу Громадської організації «Крила в сотні», вдова офіцера батальйону «Миротворець», який героїчно загинув в антитерористичній операціїна Сході України,Оксана Макідон.

Приємним моментом урочистостей стало вручення курсантам Пам’ятного знаку Національної академії внутрішніх справ.

Творчим подарунком для курсантів та гостей свята, стало музичне вітання від народного артиста України Анатолія Гнатюка.

І ось останній раз курсанти – другокурсники, які виявили бажання навчатись за програмою «курсант-слухач», крокують урочистим маршем.

Після офіційної частини заходу керівництво академії, курсанти та гості свята були запрошені на спортивний майданчик, де мали змогу переглянути надзвичайно цікавий показовий виступ групи оперативного реагування та деблокування «Булат» ННІ №3 НАВС.

Дорогі наші другокурсники! Щиро вітаємо вас з важливою подією у житті та бажаємо успіхів на професійній ниві!

ГВСРД ННI№3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X