Українська версія сайту

19-07-2019

Відповідно до наказів НАВС від 15.07.2019 № 774 «Про проходження перемінним особовим складом додаткової практичної підготовки» та від 15.07.2019 №775 «Про проходження постійним особовим складом академії стажування» офіцери та курсанти Національної академії внутрішніх справ залучається до заходів із забезпечення публічної безпеки і порядку на виборчих дільницях під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України. Напередодні несення служби з особовим складомННІ №3проведений детальний інструктаж.

Заступник директора ННІ №3 підполковник поліції Андрій Руденко довів до особового складу вимоги Міністерства внутрішніх справ та ректорату академії щодо безумовного дотримання дисципліни та законності під час несення служби на виборчих дільницях, правил носіння однострою поліцейських, заходів особистої безпеки, правил дорожнього руху. а також витримки, чуйного та доброзичливого ставлення до громадян. Поінформував особовий склад за якими підрозділами територіальних органів поліції вони закріплені, і коли вони мають прибути на інструктаж.

Також був проведений стройовий огляд, в ході якого зверталась увага на зовнішній вигляд, наявність та відповідність службових посвідчень та карток – замісників у офіцерів. Додатково проведено інструктаж щодо застосування працівниками поліції спеціальних засобів.

На базі ННІ №3 працюватиме робоча група по забезпеченню організації та контролю за проходженням перемінним особовим складом додаткової практичної підготовки.

ГВСРД, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X