Українська версія сайту

19-07-2019

З метою популяризації здорового способу життя, організації змістовного дозвілля, залучення курсантської молоді академії до занять фізичною культурою та спортом 17 липня на футбольному полі ННІ №3 пройшов товариський матч з міні-футболу між збірними командами ННІ №1 та №3.

Директор інституту Дмитро Андреєв привітав учасників товариської зустрічі, побажав злагодженої командної гри та перемоги.

Гра була захоплюючою і цікавою, команди подарували незабутні враження вболівальникам професійною грою, як в захисті, так і в нападі.

Боротьба за першість проходила інтенсивно та напружено. Глядачі завзято вболівали за своїх фаворитів. У фінальному матчі команди показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. Обидві команди були гідними одна одної. В цій грі кращою стала команда ННІ №3, яка забила у ворота суперників 11 голів і здобула бажану перемогу.

Головний суддя та організатор спортивних змагань старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Юрій Корнійчук.

Товариська зустріч пройшла на одному подиху. Бажаємо учасникам спортивних баталій міцного здоров’я та яскравих спортивних подій у майбутньому.

 

ГВСРД, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X