Українська версія сайту

28-05-2019

«Як тебе не любити, Києве мій…» А й справді, в це місто не можливо не закохатись. Його велич вражає, а багатовікова історія захоплює! Кожна вуличка, кожен сквер зачаровує з першого погляду, особливо навесні…

Так вже повелося, що в останні вихідні травня жителі та гості міста відзначають День Києва. Доучились до святкування курсанти та студенти ННІ №3. В рамках плану вихідного дня, разом з співробітником групи виховної, соціальної роботи та дозвілля Тетяною Пасічник, вони відвідали пізнавально-розважальні заходи.

Хлопці та дівчата з задоволенням поринули у святкову атмосферу найкрасивішого міста України. Прогулянка почалась з Майдану Незалежності. Це не тільки важлива історична частина столиці, але й місце, де розташовані головні офіційні установи нашої держави. Саме на Майдані Незалежності проходять усі національні свята та народні гуляння.

Намилувавшись краєвидами Києва, молоді люди із задоволенням завітали на щорічне свято «Фестиваль морозива», яке проходило в Українському домі.

Святкування Дня Києва для хлопців та дівчат закінчилось не менш цікаво. Шанувальники театрального мистецтва відвідали Київський національний академічний театр оперети, насолодившись професійною грою талановитих акторів у виставі «Москалиця».

Прихильники ж спортивних заходів відвідали матч «Динамо Київ - Львів», який відбувся на НСК «Олімпійський».

Вихідні дні пройшли позитивно та весело. Загалом відвідування таких заходів сприяє формуванню і розвитку духовних цінностей молоді, допомагають здружитися ще більше.

 

ГВСРД, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X