Українська версія сайту

День відкритих дверей у ННІ №3

26-03-2019

 

21 березня 2019 року ННІ №3 гостинно відкрив двері для знайомства усім бажаючим присвятити своє життя службі в Національній поліції України чи юридичних структурах. Цього дня до навчального закладу завітало більше 350 майбутніх абітурієнтів з міста Києва, Київської, Житомирської, Полтавської, Хмельницької, Миколаївської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей.

День відкритих дверей у ННІ №3

Офіційна частина заходу проходила у великій актовій залі, де гості переглянули відеофільм про Національну академію внутрішніх справ, отримали інформаційні буклети, а всі бажаюяі заповнили Анкету майбутнього абітурієнта.

На початку зустрічі перед присутніми виступив директор інституту, доктор юридичних наук, професор Дмитро Андреєв, який розповів абітурієнтам про досягнення вишу, окреслив перспективи навчання та професійної підготовки в НАВС.

День відкритих дверей у ННІ №3

Поспілкувалися з молоддю начальник Дарницького управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві Сергій Чернишев та командир полку поліції особливого призначення «Київ» Віталій Сатаренко. З особливостями вступної кампанії 2019 року, про умови та правила вступу на денну форму навчання за державним замовленням та за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб, аудиторію ознайомив секретар прийомної комісії академії Віталій Кравець.

День відкритих дверей у ННІ №3

Надзвичайно позитивні емоції подарував гостям творчий колектив інституту у складі Карини Косенко, Владислава Самойленка, Тетяни Дем’янчук, Слободянюка Микити, Максиміліана Бразалука.

День відкритих дверей у ННІ №3

Традиційно у другій частині Дня відкритих дверей для гостей була проведена оглядова екскурсія по навчальному підрозділу.

На плацу інституту вони ознайомились з роботою Кінологічного центру ГУНП в м. Києві, що входить до блоку кримінальної поліції. Зокрема, співробітники продемонстрували роботу своїх чотирилапих помічників.

День відкритих дверей у ННІ №3

Співробітники полку особливого призначення №1 ГУНП у м. Києві продемонстрували практичні дії особового складу по затриманню злочинця.

У спортивному комплексі всі із великим захопленням переглянули виставку зброї та спеціальних засобів, презентовану полком патрульної поліції особливого призначення «Київ» ГУНП в м. Києві.

День відкритих дверей у ННІ №3

Не менш зацікавила молодь локація, на якій був представлена криміналістична валіза. Доцент кафедри криміналістики та судової медицини Іван Курилін ознайомив присутніх з основним призначення валізи. А бажаючі могли безпосередньо взяти участь у виявленні дактилоскопічних слідів людини за допомогою технічних засобів.

День відкритих дверей у ННІ №3

Відвідали гості кімнаті психоемоційного розвантаження, загальну бібліотеку, гуртожиток. На базі інтерактивного полігону переглянули практичне заняття по відпрацюванню теми протидії насилля в сім’ї.

День відкритих дверей у ННІ №3

День відкритих дверей у ННІ №3

На День відкритих дверей завітали і ліцеїсти юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва НАВС. Після закінчення екскурсії хлопців та дівчат запросили до кафе, де почастували гарячим чаєм зі свіжою випічкою.

День відкритих дверей у ННІ №3

Гостинність колективу та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитись з майбутнім фахом. А цікава і насичена програма Дня відкритих дверей дала можливість батькам та майбутнім абітурієнтам максимально ознайомитись матеріально-технічною базою ННІ №3, як структурного підрозділу Національної академії внутрішніх справ.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X