Українська версія сайту

04-07-2019

Робочий день колективу ННІ №3 НАВС 04 липня розпочався загальноінститутськими урочистими заходами, приуроченими до 4-ої річниці з Дня створення Національної поліції України.

З професійним святом особовий склад навчального підрозділу привітав директор інституту Дмитро Андреєв. Він зазначив, що основні завдання поліції – захист прав і свобод наших громадян, протидія злочинності, охорона публічної безпеки та порядку. Але сьогодні сучасний поліцейський – це не лише борець за справедливість і правопорядок, а й надійний захисник миру та територіальної цілісності України.

А далі – приємна місія! Наші курсанти не тільки добре навчаються, несуть службу у добових нарядах, а ще й приймають активну участь у спортивному житті навчального закладу. У присутності всього особового складу директор привітав курсантів, які своєю працею, своїми досягненнями примножують позитивний імідж рідного вишу та вручив їм дипломи.

В продовження урочистих заходів курсант другого курсу Каріна Гребенюк продекламувала вір «Поліція». А студентка першого курсу Юлія Постоюк виконала вокальну композицію «Заспіваймо пісню про Україну». 

Після проходження урочистим маршем курсанти розійшлись по навчальним аудиторіям, щоб дізнатись щось нове і цікаве для подальшої професійної діяльності.

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X