Українська версія сайту

01-09-2019

01 вересня у ННІ №3 відбулись урочисті заходи з нагоди Дня знань. У цей святковий день вітали не тільки старшокурсників навчального підрозділу академії, а й наших першокурсників. А їх у нас цього року – 192.

Від імені ректорату та вченої ради Національної академії внутрішніх справ з початком нового навчального року курсантів та студентів інституту привітав перший проректор Національної академії внутрішніх справ полковник поліції Станіслав Гусарєв. Він побажав молодому поповненню правоохоронців наполегливо оволодівати знаннями, готувати себе до роботи у складних умовах протидії злочинності, переймати практичний досвід у своїх наставників, стати справжніми професіоналами своєї справи.

Приємним моментом урочистостей стало вручення курсантам інституту погонів капрала, яким присвоєно чергове спеціальне звання ректором академії.

Привітали юнаків та дівчат з початком нового навчального року заступник начальника Департаменту забезпечення діяльності Голови Національної поліції України полковник поліції Іван Прохоренко, в.о. голови Дарницької районної в місті Києві держаної адміністрації Петро Захарченко, в.о. першого заступника начальника Дарницького Управління поліції ГУНП у м. Києві полковник поліції Олег Тимошенко, командир полку патрульної  поліції особливого призначення «Київ» ГУНП у м Києві, учасник АТО Віталій Сатаренко,ветеран ОВС, учасник АТО та Операції Об’єднаних сил, колишній заступник начальника Дарницького Управління поліції, полковник Володимир Онофрейчук. Вони побажали курсантам успіхів у навчанні, стати справжніми поборниками справедливості, законності та честі, стояти на стражі захисту прав громадян України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв – працівників органів внутрішніх справ, учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.

За доброю традицією навчального підрозділу в перший день нового навчального року першокурсникам вручили символічні залікову книжку та ключ знань.

Урочистою ходою перемінний особовий склад пройшов по плацу інституту.

Після офіційної частини прозвучали вокальні композиції у виконанні студентки Київської муніципальної академії мистецтва, волонтера з позивним «Білий Янгол», юного посла миру Дарини Коломицької.

Урочистості продовжились на спортивному майданчику інституту. Для курсантів та гостей свята був продемонстровані показовий виступ спеціального підрозділу ННІ №3 НАВС «Булат».

Усі бажаючі відвідали виставку зброї, підготовлену співробітниками полку патрульної поліції особливого призначення «Київ» ГУНП у м. Києві.

Для батьків першокурсників проведена оглядова екскурсія територією навчального підрозділу. Вони відвідали загальну бібліотеку, навчальні аудиторії та гуртожитки, де будуть проживати їх діти на період навчання в академії. 

На закінчення святкового дня гостей, батьків та курсантів частували запашним кулішем з польової кухні.

Колектив інституту вітає першокурсників з новим навчальним роком у статусі курсанта Національної академії внутрішніх справ. Нехай цікавою та багатою на приємні події буде ваша дорога до підкорення вершин знань, шановні першокурсники!

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X