Українська версія сайту

Інструктаж першокурсників ННІ №3

10-07-2017

7 липня з перемінним особовим складом першого курсу факультету №1 інституту проведено інструктивне заняття.

Його тематика – підготовка курсантів до ознайомчої практики, яку вони мають пройти протягом липня - серпня в територіальних підрозділах головних управлінь Національної поліції Києва та Київської області.

Інструктаж першокурсників ННІ №3 Фото 1

Ознайомча практика курсантів вищих навчальних закладів є складовою частиною процесу підготовки фахівців – правоохоронців. Проводиться вона з метою закріплення одержаних здобувачами вищої освіти теоретичних знань, що стосуються діяльності територіальних органів поліції та набуття ними практичних навичок, які відповідають кваліфікаційним вимогам обраної професії.

Завідувач кафедри організації охорони громадського порядку полковник поліції Володимир Куліков детально зупинився на основних положеннях Програми ознайомчої практики здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр». Зокрема, довів завдання, організацію та керівництво ознайомчою практикою, обов’язки та права курсантів. Були надані роз’яснення щодо ведення індивідуальних планів та щоденників, підготовку документів для захисту результатів проходження ознайомчої практики.

Інструктаж першокурсників ННІ №3 Фото 2

Поспілкувався з курсантами і заступник директора інституту підполковник поліції Андрій Руденко, зосередивши їх увагу на необхідності суворо дотримуватись службової дисципліни, законності та особистої безпеки.

Інструктаж першокурсників ННІ №3 Фото 3

Елеонора Маковецька,
ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X