Українська версія сайту

10-04-2019

Наукова робота здобувачів вищої освіти має велике значення для суспільства, і особливо для його майбутнього, а значущість дослідницької діяльності курсантів-першокурсників є вдвічі більшою з огляду на відсутність досвіду та завантаженість навчанням і службовою діяльністю. Усвідомлюючи зазначене вище фахівці кафедри філософії права та юридичної логіки, за участі та сприяння керівництва ННІ №3 НАВС, 08 квітня 2019 року в просторій залі бібліотеки інституту провели круглий стіл на тему: «Стан і перспективи розвитку суспільно-політичних відносин очима курсантів».

У дружній дискусії взяли участь курсанти першого курсу, які в своїх цікавих виступах піднімали такі актуальні для сучасної України та світового співтовариства проблеми як: особливості організації та становлення сучасного громадянського суспільства і його взаємодія з інститутом держави; ознаки правової і соціальної держави, їх особливості в Україні; причини політичного відчуження в Україні; особливості політичної культури і політичного лідерства в Україні; формування вітчизняної політичної еліти та систем її рекрутування; стан і перспективи відносин України з Росією.

Президією круглого столу було визначено кращі доповіді, авторами яких стали курсанти: Гуцелюк Владислав, Когут, Єлизавета, Мазур Марина, Савчук Аліна. За творчі успіхи та активну участь їх було нагороджено призами.

Потрібно відмітити, що такого роду політологічні заходи формують у курсантської молоді свідому громадянську позицію, виховують почуття патріотизму та самовідданості у подальшій професійній діяльності.

 ННІ №3, кафедра філософії права та юридичної логіки

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X