Українська версія сайту

Курсанти ННІ №3 впорядкували могилу випускника НАВС, учасника АТО – Євгена Харченка

15-04-2019

13 квітня 2019 року волонтерська група з числа курсантів ННІ №3 упорядкували могилу випускника Національної академії внутрішніх справ, учасника АТО, солдата Євгена Харченка.

Курсанти ННІ №3 впорядкували могилу випускника НАВС,  учасника АТО – Євгена Харченка

Євген був розвідником 2-го батальйону спеціального призначення НГУ «Донбас».  Загинув 29 серпня 2014 року під час виходу так званим «зеленим коридором» з Іловайського котла. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті  державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відзначений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Одна з вулиць у місті Києві названа його ім’ям. Похований на Бортничанському кладовищі міста Києва, де і працювали курсанти ННІ №3.

Курсанти ННІ №3 впорядкували могилу випускника НАВС,  учасника АТО – Євгена Харченка

Традиційно, напередодні поминальних днів, курсанти навчального підрозділу долучаються до прибирання кладовищ, що знаходяться в Дарницькому районі. Не став винятком і цей рік. Курсанти надали допомогу в приведенні до належного санітарного стану місць поховання загиблих (померлих) осіб, які брали участь у захисті України в роки Другої світової війни та під час проведення антитерористичної операції на Сході України, що розташовані на території Дарницького та Бортничанського кладовищ.

Курсанти ННІ №3 впорядкували могилу випускника НАВС,  учасника АТО – Євгена Харченка

Всі заплановані роботи були виконанні у повному обсязі. Особовий склад ННІ №3 вніс посильний вклад у надзвичайно благородну справу.

 

ГВСРД, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X