Українська версія сайту

01-04-2019

На виконання вимог наказу НАВС від 20.03.2019 № 337 «Про проходження додаткової практичної підготовки», з метою закріплення практичних професійних навичок, особовий склад ННІ № 3 з 29 березня по 1 квітня 2019 року забезпечував правопорядок під час виборів Президента України.

Офіцери та курсанти академії, як приданні сили, надавали допомогу територіальним органам поліції у забезпечені публічної безпеки і порядку на виборчих дільницях Києва, Київської області та інших регіонів України – Вінницької та Хмельницької областей. Перед несенням служби керівництво академії та інституту провели ретельний інструктаж, націлило підпорядкований особовий склад на чітке та безумовне дотримання заходів особистої безпеки, законності, правил носіння однострою поліцейського, вияву витримки, чуйного і доброзичливого ставлення до громадян.

Постійний та перемінний особовий склад навчального підрозділу з відповідальністю несли службу на виборчих дільницях. Для деяких курсантів це перше проходження практичної підготовки у такому форматі. Однак вони на високому професійному рівні виконали поставлені перед ними керівництвом академії та структурних підрозділів Національної поліції завдання.

 

ГСВРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X