Українська версія сайту

Профорієнтаційна зустріч робочої групи ННІ №3 з школярами

03-05-2019

Ази правової культури, правових знань закладаються ще з молодшої школи через бесіди, тематичні ігри та квести. Саме у цьому напрямку працює колектив ННІ №3. Цього разу робоча група у складі професора кафедри тактичної підготовки Олександра Каверіна, курсантів другого курсу Юлії Червак та Тараса Мельника, завітали до школярів гімназії №178 Солом’янського району міста Києва.

Профорієнтаційна зустріч робочої групи ННІ №3 з школярами

Тема зустрічі надзвичайно актуальна: «Безпека життєдіяльності». В ході профілактичної бесіди увага була зосереджена на дотриманні Правил дорожнього руху, пожежної безпеки, поведінці на водоймах тощо.

Також школярам презентували Національну академію внутрішніх справ, як провідний виш, де готують висококваліфікованих фахівців для Національної поліції України та юридичних структур.

Наша молодь поділилася з хлопцями та дівчатами особистими враженнями про повсякденне курсантське життя, організацію освітнього процесу та дозвілля,  зорієнтувала в майбутньому стати курсантом чи студентом НАВС, де є можливість отримати всі необхідні фахові знання.

Школярі отримали профорієнтаційні матеріали: плакати, буклети та видання газети «Наша академія».

Профорієнтаційна зустріч робочої групи ННІ №3 з школярами

Дирекція гімназії вдячна нашим курсантам за змістовно проведену зустріч та профорієнтаційну роботу з школярами, що надали можливість їхнім вихованцям поміркувати над своїм професійним майбутнім.

А для наших курсантів такий напрямок роботи є безцінним досвідом для практичної діяльності в подальшому.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X