Українська версія сайту

Робоча зустріч керівництва ННІ № 3 із студентами

08-04-2019

5 квітня 2019 року відбулась чергова робоча зустріч керівництва ННІ №3, за участю співробітників групи забезпечення освітнього процесу та групи виховної, соціальної роботи та дозвілля, із студентами першого та другого курсів (за кошти фізичних або юридичних осіб.

Робоча зустріч керівництва ННІ № 3 із студентами

Тема зустрічі надзвичайно актуальна – дотримання здобувачами вищої освіти дисципліни, в тому числі навчальної дисципліни.

Заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи Юлія Комаринська нагадала здобувачам про необхідність в 10-денний термін повідомляти причину своєї відсутності, додатково роз’яснила порядок та затверджений графік ліквідації академічної заборгованості за допомогою «Дистанційних курсів».

Підкреслила, що студенти, які в подальшому матимуть велику кількість невідпрацьованих занять без поважних причин не зможуть скласти підсумкові контролі і відповідно Договору про надання освітніх послуг він буде розірвано, а студента відраховано з числа здобувачів вищої освіти НАВС.

Робоча зустріч керівництва ННІ № 3 із студентами

В ході зустрічі було наголошено про дотримання Правил внутрішнього розпорядку, Правил проживання в гуртожитку НАВС, Правил протипожежної та технічної безпеки.

 

ГВСРДННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X