Українська версія сайту

30-05-2019

28 травня 2019 року курсанти Національної академії внутрішніх справ, члени юридичних клінік, долучились до урочистих заходів з нагоди відзначення Дня науки, який проходив на базі Правобережного київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Від юридичної клініки «Dejure» ННІ №3 на заході були нагородженні грамотами курсанти третього курсу Ірина Захарко та Вікторія Панасюк.

Конкурс студентських та курсантських есе на тему: «Роль громадянського суспільства та держави у механізмі забезпечення людей безоплатною правовою допомогою», проходив в рамках реалізації національного правопросвітницького проекту «Я маю право!». Його мета – підвищення правової свідомості, культури та освіченості нашої молоді. До визначення найкращих есе шляхом голосування долучились представники з двадцяти регіонів України. За результатами конкурсу були відзначені здобувачі вищої освіти академії, серед яких і наші курсантки.

Вітаємо дівчат з черговою перемогою, надалі працювати над розвитком юридичної клінічної освіти і впевнено йти до поставленої мети – стати справжніми професіоналами своєї справи.

 

Наукова лабораторії з проблем

превентивної діяльності запобігання корупції ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X