Українська версія сайту

29-05-2019

25 травня 2019 року в ТАО EventHall (ArenaEntertainment) відбувся фінал конкурсу «Міс Київ – 2019». Свято молодості та краси було приурочене до святкування Дня Києва. За корону змагались 16 учасниць, які представляли столицю і інші регіони країни. Серед переможців – курсантка другого курсу ННІ №3 Національної академії внутрішніх справ, рядовий поліції Юлія Червак.

Фінал завершив серію відбіркових кастингів, які проходили у квітні місяці в три етапи. Такий відбір претенденток на корону та титул головної красуні столиці – це одна з вимог ексклюзивних ліцензій міжнародних програм. В ході відбору дівчата мали презентувати себе, відповісти на запитання журі, продемонструвати вміння триматись на сцені.

Професійне журі мало надзвичайно складне завдання – оцінити не менш професійних учасників красивого та романтичного дійства. Всі дівчата максимально намагалися виконати завдання конкурсу бездоганно. Надзвичайно приємно, що у конкурсі такого масштабу серед переможців курсантка академії, чарівна Юлія Червак. Вона виборола одну з чотирьох корон та отримала титул «Міс Київ – 2019 Фото».

Зі слів Юлії для неї цей конкурс – цінний досвід, маса приємних переживань, особистий саморозвиток. А наразі вона активно готується до участі не в менш важливому конкурсі – «Міс Академія – 2019». Тож побажаємо Юлі ще однієї перемоги!

 ГВСРД, ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X