Українська версія сайту

05-07-2019

Невдовзі здобувачі вищої освіти Національної академії внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», які виявили бажання навчатися за програмою «курсант–слухач», поповнять ряди практичних підрозділів Національної поліції України. А наразі вони готуються до відпустки, що й стало підґрунтям робочої зустрічі керівництва ННІ №3 з курсантами.

Тож напередодні відбуття у відпустку 04 липня 2019 року з перемінним особовим складом проведено робочу зустріч. З другокурсниками поспілкувався директор інституту Дмитро Андреєв. Звертаючись до юнаків та дівчат він зазначив, що у відпустку вони йдуть ще в статусі курсанта провідного вишу системи Міністерства внутрішніх справ – Національної академії внутрішніх справ, а тому вони повинні чітко знати ті основні вимоги, які ставляться до особового складу під час виїзду за межі гарнізону. Він націлив усіх на дотримання дисципліни та законності, транспортної дисципліни у всіх можливих її варіантах, особистої безпеки. Вказав на необхідність продовжувати вивчати основні положення Закону України «Про Національну поліцію» та загартовуватись фізично.

Також наголосив молоді, що після закінчення відпустки всі підуть працювати до практичних підрозділів Національної поліції, і якщо будуть виникати якість питання чи труднощі в професійній адаптації, вони завжди можуть звертатися до керівництва академії, інституту за слушною порадою чи допомогою.

ГВСРД ННI№3

 

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X