Українська версія сайту

26-04-2019

З метою представлення інтересів курсантів як науковців – початківців, а також для виховання у них необхідних для поліцейських та юристів якостей – самостійності у прийнятті рішень, аналітичності мислення та всебічного розвитку особистості, 24 25 квітня 2019 року у ННІ №3 відбулась підсумкова науково-теоретична конференціяна тему: «Актуальні питання вдосконалення діяльності Національної поліції України в сфері превенції та запобігання корупції».

Учасники впевнено зробили свої кроки у науковому житті в розумінні сучасних проблем суспільства. Заслуховування наукових доповідей відбулося на відповідних профільних секціях, а саме: Актуальні проблеми теорії держави та права; Актуальні проблеми конституційного права та прав людини; Актуальні проблеми кримінального права; Цивільного права та процесу; Іноземних мов; Тактико-спеціальна підготовка; Актуальні проблеми адміністративного права; Філософія права та юридичної логіки; Історія держави та права; Юридичного документознавства. Із вітальним словом на пленарному засіданні виступили директор ННІ № 3 Дмитро Андреєв, заступник директора з навчально-методичної та наукової роботи Юлія Комаринська. Далі учасники науково-практичної конференції розпочали плідну роботу по секціях.

Підводячи підсумки наукового заходу було відзначено якість підготовки виступів, окреслено важливість та необхідність розвитку наукового потенціалу майбутніх правоохоронців, психологів та юристів. Керівництвом Інституту спільно із керівниками наукових секцій вручили грамоти кращим доповідачам.

ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X