Українська версія сайту

28-03-2019

26-27 березня 2019 року для курсантів другого курсу ННІ №3 НАВС проведено заняття за системою «2+1» щодо набуття теоретичних знань та відпрацювання тактики патрулювання за допомогою карти – схеми населеного пункту (міста). Ділився з курсантською молоддю досвідом роботи старший викладач кафедри тактичної підготовки підполковник поліції Євгеній Гузенко.

В ході практичного заняття, з використанням карти-схеми центральної частини міста Києва та набору моделей службових автомобілів, наочно продемонстровано порядок дії нарядів патрульної поліції під час здійснення завдань із забезпечення публічної безпеки та порядку, розкрито методику тактики патрулювання в великих містах, зупинки транспортного засобу з невідомим та високим рівнем ризику.

Також за допомогою вищезазначеного наочного забезпечення відпрацьовано тактику розташування патрульного автомобіля по відношенню до автомобіля, що був зупинений, порядок взаємодії екіпажів патрульної поліції за принципом «контакт-прикриття». За допомогою моделей автомобілів продемонстровано порядок блокування центральних та суміжних доріг під час проведення поліцейської операції «Перехват».

Викладач акцентував увагу курсантів на важливості застосування відпрацьованої методики та напрацювання необхідних вмінь і навичок під час виконання превентивних поліцейських заходів з метою запобігання правопорушенням під час практичної повсякденної діяльності за професією – поліцейський.

 

Кафедра тактичної підготовки ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X