Українська версія сайту

31-08-2019

Цього року студентські ряди дружної родини Національної академії внутрішніх справ поповнила цивільна молодь з усіх куточків України. 

31 серпня зі студентами, які проживатимуть в гуртожитках академії, відбулись ознайомчі зустрічі.

Зі студентами поспілкувалися завідувач відділення координації житлово-побутового господарства відділу логістики НАВС Ірина Скакун, директор ННІ №3 Дмитро Андреєв та заступник директора інституту з навчально - методичної та наукової роботи Юлія Комаринська.

В ході зустрічей вони вітали юнаків та дівчат з новим періодом в їхньому житті, зупинились на питаннях організації освітнього процесу, можливість залучення студентів до наукових гуртків, спортивних секцій та творчих колективів академії. Відповіли на запитання, які турбують першокурсників та їх батьків. Акцентували увагу молоді на дотриманні внутрішнього порядку в кімнатах проживання, санітарно-гігієнічних норм та протипожежної безпеки. Окремо приділено увагу щодо медичного забезпечення студентської молоді.

Студентам другого та третього курсів, які прибули з канікулярної відпустки, також нагадали про дотримання Правил внутрішнього розпорядку на території академії та дрес-коду. 

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X