Українська версія сайту

27-06-2019

Особовий склад ННІ №3 продовжує закріплювати свої теоретичні знання на практиці. Так, відповідно до наказу НАВС від 25.06.2019719 «Про проходження додаткової практичної підготовки», з метою набуття перемінним особовим складом поглиблених професійних навичок, протягом 26-27 червня, особовий склад навчального підрозділу Національної академії внутрішніх справ був задіяний у забезпеченні публічної безпеки і порядку під час проведення випускних вечорів у місті Києві.

Відповідно до наказу напередодні проведені керівництвом інституту проведені стройові огляди та інструктажі підпорядкованого особового складу. В ході інструктажів увагу було акцентовано на суворому дотриманні заходів особистої безпеки, законності, правил носіння однострою поліцейських, вияві витримки, чуйного та доброзичливого ставлення до людей.

Постійний та перемінний особовий склад ННІ №3 забезпечував публічну безпеку та порядок під час проведення випускних вечоріввшколах Дарницького, Дніпровського та Голосіївського районах міста Києва.

Офіцери та курсанти інституту з усією відповідальністю поставився до несення служби, порушень дисципліни та законності не допустив. Адже поліцейські – завжди на сторожі правопорядку!

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X