Українська версія сайту

Зброя та безпека!

29-09-2014

Щороку у вересні місяці на базі Міжнародного виставкового центру, що на Броварському проспекті, проходить Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека», яка має на меті сприяти розвитку української оборонної промисловості, вдосконаленню технічної оснащеності силових структур країни.

27 вересня курсанти 3 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки (ЛДУВС ім. О. Дідоренка та ДЮІ) відвідали XI Міжнародну спеціалізовану виставку «Зброя та безпека – 2014» та IX Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт - XXI».

Вони мали змогу пройти виставковими павільйонами та безпосередньо ознайомитись з продукцією провідних збройових компаній – мисливською, спортивною, історичною та холодною зброєю, супутніми товарами для полювання і активного відпочинку.

Відомі вітчизняні виробники озброєння та військової техніки представили широкий асортимент артилерійського озброєння, засобів зв’язку та автоматизованого управління, боєприпаси, безпілотні розвідувальні літальні апарати та багато іншого. Багато зразків техніки, яка була представлена на виставці, вже проходять випробування в зоні АТО. За результатами цих випробувань будуть зроблені відповідні висновки щодо того, наскільки ця техніка ефективна в тих умовах та викликах, на які сьогодні потрібно реагувати Збройним Силам й іншим силовим структурам. Найкращі зразки будуть найближчим часом закуплені для потреб Збройних Сил України та Національної гвардії України.

Відділення соціально-гуманітарної роботи

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X