Українська версія сайту

21-02-2022 Строка
Особовий склад ННІ № 3 вшанував Героїв Небесної Сотні Фото

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. ЇЇ події змінили всіх нас. Минуло вісім років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора. З метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності у ННІ № 3 відбулась виховна година на тему «Небесна сотня – в пам’яті назавжди!».

19-02-2022 Строка
«Символ твоєї свободи» Фото

Під такою назвою для курсантів першого курсу у загальній бібліотеці ННІ № 3 проведений просвітницький захід до 30-річчя з дня затвердження Верховною Радою України тризуба як Малого герба України та визначення його головним елементом великого Державного Герба України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців часів визвольних змагань XX століття.

18-02-2022 Строка
«Мово рідна, слово рідне…» Фото

Під такою поетичною назвою працівники кафедри правничої лінгвістикиНаталія Стратулат та Галина Проценко,у режимі відеоконференції з використанням платформи Zoom, провели для здобувачів вищої освіти 1-го курсу навчально-наукового інституту № 3 просвітницько-культурний захід, присвячений Міжнародному дню рідної мови.

18-02-2022 Строка
Курсанти ННІ № 3 відвідали музей МВС України Фото

Музей МВС України – одна із важливих локацій національно-патріотичного виховання здобувачів вищої освіти Національної академії внутрішніх справ, що особливо актуально для нашого сьогодення. 17 лютого, у рамках патріотичної кампанії «Україна- Єдина!» «МИ-ЄДИНІ!»#UAразом, до музею завітали курсанти ННІ № 3.

16-02-2022 Строка
Колектив ННІ № 3 НАВС долучився до відзначення Дня єднання Фото

Сьогодні, 16 лютого, в Україні вперше відзначається нове державне свято – День єднання. Відповідний указ № 53/2022 опублікований на сайті глави держави. По всій Україні проходять масштабні національно-патріотичні заходи, направлені на консолідацію та єднання наших громадян. Активно долучилися до цього знакового в житті українців дня і колектив ННІ № 3 Національної академії внутрішніх справ.

14-02-2022 Строка
Студенти ННІ № 3 захистили результати практики у дистанційному форматі Фото

Важливою складовою фахової підготовки студентів Національної академії внутрішніх справ є практика, яка сприяє планомірній адаптації молоді до майбутньої професійної діяльності. Наразі здобувачі вищої освіти другого курсу за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» ННІ № 3 прозвітували про проходження зимової практики. У зв’язку з карантинними обмеженнями захист практики відбувався в онлайн-режимі на платформі Zoom.

11-02-2022 Строка
Патріотизм як передумова свідомої громадянської позиції студента Фото

На сьогоднішній день патріотичне виховання нашої молоді займає одне з провідних місць у системі національних пріоритетів. Активно долучилися до цього напрямку роботи і науково-педагогічні працівники загальноакадемічної кафедри філософії права та юридичної логіки. Впродовж тижня, у дистанційному форматі, вони проводили заняття з національно-патріотичного виховання для студентів першого курсу ННІ № 3. Тема занять «Причини і наслідки збройної агресії з боку Російської Федерації».

10-02-2022 Строка
Студентки другого курсу ННІ № 3 НАВС відзначені подякою керівника районного управління ГУНП у місті Києві Фото

За сумлінне ставлення до виконання поставлених завдань під час проходження практики, ініціативу та наполегливість студентки другого курсу ННІ № 3 Національної академії внутрішніх справ Агафонова Олександра, Бондар Ангеліна та Конобієвська Софія відзначені грамотами начальника Шевченківського управління поліції ГУНП у м. Києві. Від імені керівництва підрозділу грамоти студенткам вручив керівник практики, начальник відділу превенції підполковник поліції Володимир Катруш.

09-02-2022 Строка
Курсанти ННІ № 3 набувають практичного досвіду у підрозділах Національної поліції України Фото

Відповідно до графіка освітнього процесу Національної академії внутрішніх справ з 24 січня курсанти 3-го та 2-го курсів ННІ № 3 проходять навчальну практику у структурних підрозділах Національної поліції України. Питання належної організації та умов проходження практичної підготовки здобувачами вищої освіти перебуває на постійному контролі командно-адміністративного складу інституту. Систематично здійснюються планові перевірки по районним управлінням у місті Києві.

09-02-2022 Строка
«Формування компетенції безпечного користування ресурсами мережі інтернет» Фото

За такою актуальною для сьогодення темою, у рамках Всесвітнього дня безпечного Інтернету, для перемінного особового складу першого курсу ННІ № 3 НАВС проведений інформаційно-просвітницький захід.

 

Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X