Українська версія сайту

100-та річниця від дня народження П.П. Михайленка

02-09-2014

2 вересня 2014 року виповнилась 100-та річниця від дня народження видатного українця, патріарха науки – академіка Національної академії правових наук України, заслуженого діяча науки і техніки, доктора юридичних наук, професора, людини, яка ще за життя була удостоєна Міжнародним біографічним центром у м. Кембриджі (Великобританія) титулу «Жива легенда», генерал-лейтенанта внутрішньої служби Петра Петровича Михайленка.

З нагоди цього дня в Національній академії внутрішніх справ відбулися урочисті заходи, на які були запрошені лідери студентського  (курсантського) самоврядування, зокрема і голова курсантського самоврядування ННІ ПФПМГБНГУ НАВС. Захід розпочався з урочистого покладання квітів до могили легендарного діяча.

 Того самого дня відбулася церемонія відкриття аудиторії імені академіка П.П. Михайленка у центральному корпусі НАВС. Також, учасники заходів оглянули виставку наукових праць академіка, експозицію, присвячену 100-літтю П.П. Михайленка, розгорнуту в Музеї МВС України НАВС та переглянули фільм про життя і діяльність вченого.

А на передодні, був проведений конкурс наукових робіт серед курсантів та студентів присвячений пам’яті академіка, підсумки якого оголосив начальник відділу організації науково-дослідної роботи Євген Бодюл, який висловив сподівання, що такі конкурси стануть в академії традиційними і проводитимуться щорічно. Переможці одержали грамоти та книги, присвячені життю і діяльності вченого.

Ми по праву можемо пишатися спадщиною «Людини тисячоліття», здобутки якого без сумніву є яскравим приладом для всіх курсантів академії.

Олена Ремез
Голова курсантського самоврядування
ННІ ПФПМГБНГУ НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X