Українська версія сайту

13-06-2019

Нещодавно курсанти та студенти ННІ №3 мали виняткову нагоду прийняти участь у відкритому практичному занятті з навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська)» на надзвичайно актуальну тему сьогодення: «Кіберзлочинність: правові питання та прикладні аспекти», яке проводила старший викладач кафедри іноземної мови Світлана Крашевська. З метою посилення практичної складової освітнього процесу здобувачів вищої освіти НАВС, до проведення заняття був залучений виконавчий директор з впровадження інтеграційних систем компанії «Leidos» Браян Сміт.

В рамках тематики заняття висококваліфікований у даній галузі іноземний фахівець широко розкрив такі поняття як «кібербезпека», «кіберзлочиність». Зупинився на найпоширеніших видах злочинів та можливості їх запобігання.

Присутні мали змогу отримали глибше розуміння кіберпростору, як такого. Почути слушні поради, як вберегтися від кіберзлочинців. 

Проведення практичних занять у такому форматі сприяє удосконаленню та поглибленню курсантами знань з іноземної мови та конкретно оволодіти термінологією по темі, що обов’язково знадобиться їм у подальшій професійній діяльності.

 ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X