Українська версія сайту

Актуальні питання забезпечення виборчого процесу вивчались під час службової підготовки у ННІ №3

11-02-2019

8 лютого у ННІ № 3 пройшло планове заняття в системі службової підготовки з постійним атестованим складом. Враховуючи, що особовий склад навчального підрозділу Національної академії внутрішніх справ у процесі службової діяльності залучається до забезпечення публічного порядку та безпеки, на занятті вивчалась актуальна тема «Порядок дій поліцейського щодо забезпечення публічної безпеки під час виборчого процесу». Лекцію провів професор загальноакадемічної кафедри поліцейського права, підполковник поліції Василь Варивода.

Актуальні питання забезпечення виборчого процесу вивчались під час службової підготовки у ННІ №3

В ході заняття фахівець розкрив такі питання: правова основа виборів в Україні; Меморандум про співпрацю між МВС України та ЦВК України; завдання Національної поліції під час виборчого процесу; дії поліцейських та їх повноваження під час виборів. В практичному аспекті Василь Іванович зосередив увагу присутніх на конкретних ситуаціях, які в минулому мали місце під час виборчого процесу та їх наслідки. Крім цього він професійно відповів на всі поставленні працівниками інституту запитання.

У другій частині заняття офіцерів ознайомили з вимогами наказу МВС України від 20.12.2018 № 1040 «Про затвердження Змін до Інструкції з оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі».

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X