Українська версія сайту

18-09-2018

17 вересня, за сприяння співробітників інституту післядипломної освіти, з перемінним особовим складом ННІ №3 зустрілись фахівці-практики Національної поліції, які проходять підвищення кваліфікації на базі Національної академії внутрішніх справ.

Цього разу до курсантів завітали заступник начальника відділу превенції Подільського УП ГУНП в м. Києві майор поліції Олександр Співак та дільничний офіцер поліції Святошинського УП ГУНП в м. Києві лейтенант поліції Ольга Пикало.

Вони нагадали курсантам, що основним призначення поліції є захист життя, здоров’я, прав і свобод громадян, а одним з основних напрямків її діяльності виступає попередження і припинення злочинів та адміністративних правопорушень.

Тож в ході зустрічі співробітники практичних підрозділів зупинилися на понятті превенції, її основних завданнях, ознайомили із загальними та індивідуальними заходами профілактики адміністративних правопорушень та кримінальних злочинів, навели конкретні приклади з особистого професійного досвіду.

Зустріч пройшла цікаво та змістовно. Офіцери націлили курсантську молодь наполегливо та сумлінно навчатися, оскільки для працівників поліції дуже важлива їхня професійна готовність, здатність діяти у різних умовах оперативної обстановки, а для цього необхідно мати неабиякі знання, уміння та навички.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X