Українська версія сайту

08-11-2018

7 листопада для курсантів першокурсників 102 навчальної групи ННІ №3, з метою забезпечити їх стандартизованими знаннями щодо застосування превентивних поліцейських заходів практичними підрозділами Національної поліції, завідувачем кафедри тактико-спеціальної підготовки полковником поліції Олександром Каверіним та старшим викладачем підполковником поліції Євгеном Гузенком організована зустріч з інспектором взводу №2 рота тактико-оперативного реагування УПП у Чернігівській області ДПП лейтенантом поліції Шульгою О.В.

Під час зустрічі фахівець-практик розповів курсантам про дії патрульних при проведенні огляду особи в різних положеннях та її особистих речей, перевірці документів у підозрілих осіб, опитуванні (заявника, потерпілого, свідка та інших).

В ході заняття хлопці та дівчата мали змогу відпрацював способи надягання кайданків.

Інспектор поліції акцентував увагу на важливості застосування превентивних заходів з метою запобігання правопорушень. Особовий склад 102 навчальної групи залишився задоволеним і висловив побажання подальшого залучення працівників патрульної поліції до проведення бінарних практичних занять з тактико-спеціальної підготовки.  

 Кафедра ТСП ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X