Українська версія сайту

05-12-2018

Починаючи з 2008 року, в Україні щорічно проводиться Всеукраїнський тиждень права. Проведення тижня права має на меті підвищити рівень правової культури населення, а також поінформованість громадян щодо їхніх конституційних прав та обов'язків, можливостей їх реалізації та захисту. Активно долучається до цієї роботи колектив ННІ №3, відвідуючи з право просвітницькими лекціями загальноосвітні навчальні заклади.

             

3 та 4 грудня курсанти та студенти ННІ № 3, під керівництвом співробітника групи виховної, соціальної роботи та дозвілля, капітана поліції Антоніни Здрілько, завітали до старшокласників ЗОШ школи I-III ступенів № №316 та 323 Дарницького району м. Києва. Тема заняття цікава для школярів: «Права дитини».

Під час лекції школярам було презентовано їхні основні права, як правильно ними користуватися, щоб не зашкодити собі та близьким, а також зробили акцент на відповідальності за свої вчинки.

Також в ході зустрічі з учнями проведена профорієнтаційна робота щодо умов навчання та правил вступу до Національної академії внутрішніх справ.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X