Українська версія сайту

Бінарне заняття для курсантів ННІ № 3 НАВС з тактико-спеціальної підготовки

24-06-2021

Кафедра тактичної підготовки ННІ №3 продовжує активно співпрацювати із співробітниками практичних підрозділів Національної поліції України, залучаючи їх до освітнього процесу. 22 червня, в межах навчальної дисципліни з тактико-спеціальної підготовки, відбулось планове бінарне заняття з курсантами першого курсу ННІ № 3. Ділились практичним досвідом з майбутніми правоохоронцями інспектор роти 1 батальйону 4 полку 2 УПП в м. Києві ДПП старший сержант поліції Сергій Петрик та інспектор роти 1 батальйону 4 полку 2 УПП в м. Києві ДПП лейтенант поліції Євгеній Кушнір.

Бінарне заняття для курсантів ННІ № 3 НАВС з тактико-спеціальної підготовки

Діючі поліцейські Управління патрульної поліції в м. Києві відпрацювали з першокурсниками актуальну тему «Зупинення транспортних засобів при низькому (невідомому) рівні небезпеки».

На початку заняття фахівці-практики розповіли про ризики зупинки автомобіля, якщо невідомо хто ним керує в даний момент, як правильно зупиняти і де краще це робити в місті з інтенсивним рухом автотранспорту. Озвучили конкретні ситуації, які виникали при виконанні службових обов’язків. Також поділилися своїми практичним досвідом при затриманні водіїв, які не виконують законну вимогу поліцейського про зупинку автомобіля.

Бінарне заняття для курсантів ННІ № 3 НАВС з тактико-спеціальної підготовки

Зупинились поліцейські і на питанні систематичного вдосконалення особовим складом підрозділу умінь та навичок з тактичної, вогневої та фізичної підготовки, оскільки виконання службових завдання потребують найвищої готовності, як психологічної так і фізичної.

Націлили першокурсників максимально оволодівати у навчальному закладі теоретичними знаннями, щоб у подальшому реалізувати їх на практиці та стажуванні у практичних підрозділах Національної поліції. 

 

ГВСРД ННІ № 3 НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X