Українська версія сайту

31-05-2019

В передостанній день весни, 30 травня 2019 року, у Національній академії внутрішніх справ відбувся конкурс краси «Міс Академія – 2019». Надзвичайно приємно, що цього року найбажаніший для всіх учасниць титул найвродливішої дівчини виборола курсантка другого курсу ННІ №3 Юлія Червак.

За корону змагались сім учасниць від навчальних підрозділів НАВС. Програмою заходу передбачалось загальний вихід учасниць у формі згідно з одностроєм поліцейського, «Внутрішня справа за номером… Будьмо знайомі», «Інтелектувальний конкурс», «Шукаємо таланти» чи «ДТП» (довільний творчий професіоналізм),«Краса збереже світ» – «дефіле» у вечірніх сукнях

На кожному з етапів конкурсу учасниці демонстрували журі та вболівальникам не тільки свої творчі таланти, здібності, а й риси, необхідні у майбутній професії – кмітливість, стриманість, вміння гідно триматися в будь-якій ситуації.

В напруженій боротьбі заслужено перемогла чарівна Юлія Червак.

Ректор академії Володимир Чернєй щиро привітав переможницю, вручив Диплом та подарунки. 

Традиційне весняне свято краси відбулось і у черговий раз ми переконалися, що у Навчальному-науковому інституті №3 навчаються найгарніші та найрозумніші дівчата.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X