Українська версія сайту

16-03-2018

Актуальним питанням в підготовці фахівців - правоохоронців – є практична складова освітнього процесу. У навчально-науковому інституті №3 систематично організовуються зустрічі перемінного особового складу з працівниками практичних підрозділів Національної поліції.

 

15 березня, за сприяння співробітників інституту післядипломної освіти, з особовим складом  навчального підрозділу зустрілись працівники патрульної поліції, які проходять підвищення кваліфікації в академії.  

З курсантами поспілкувалися командир батальйону №1 полку №1 (з ОПБ) УПП у м. Києві ДПП лейтенант поліції Віталій Лук’янов та заступник командира роти №6 батальйону №3 полку №1 (з ОПБ) УПП у м. Києві ДПП старший лейтенант поліції Андрій Квітницький.

На зустрічі обговорювалась актуальна тема, а саме: «Запобігання тортурам та принизливому поводженню з людьми під час охорони публічного порядку». 

Фахівці зупинилися на нормативно - правовій базі по даній проблематиці, зокрема. Європейській конвенції про запобігання катування чи нелюдському або такому, що принижує гідність поводженню чи покаранню та Правилах етичної поведінки поліцейських, затверджених наказом МВС України від 09.11.2016 №1179. Обговорили алгоритми дій патрульного поліцейського при виникненні типових конфліктних ситуацій під час охорони публічного порядку, навела конкретні приклади з особистого професійного досвіду.

Зустріч пройшла у руслі діалогу. На всі запитання були надані вичерпні відповіді. Зі слів самих курсантів вона була цікавою та змістовною, а головне – з конкретними практичними порадами.

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X