Українська версія сайту

Цікава гра — цікавий досвід

25-05-2017

Що ви знаєте про гру «Що? Де? Коли?», Крім популярної телегри? Ось на екрані з'являються члени команди, розсідаються за столом ... звучить впізнаваний голос: «Шановні знавці, увага, питання». Це телевізійна версія - в реальності все по-іншому.

Цікава гра — цікавий досвід

19 травня в одному з популярних клубів Києва, за підтримки Управління молоді та спорту міста Києва, Генерального продюсера компанії «Игра - Украина», громадської організації «Ліга Життя» відбулася ця захоплююча гра, в якій також приймала участь команда Національної академії внутрішніх справ. Від навчально-наукового інституту № 3 були учасниці юридичної клініки “De Jure” Руслана Головко та Юлія Чорнобривцева.

Гра полягала у тому, що використовуючи метод мозкового штурму, команда з шести гравців - «знавців» таких команд було 24, - шукає протягом однієї хвилини правильну відповідь на будь-яке задане питання від ведучого. За правильну відповідь команда отримує бал. Гра проходила в три етапи, по дванадцять питань кожен.

Цікава гра — цікавий досвід

Також серед студентських команд були присутні чотири професійних, які боролися за весняний кубок серед професіоналів цієї гри. Команду нашої академії вперше приймала участь і посіла десяте місце. Нам було цікаво приймати участь у цій захоплюючій та пізнавальній грі, та залишилось велике бажання приймати участь у наступних сезонах.

Юридична клініка “De Jure”

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X