Українська версія сайту

Цікаве з практики для курсантів ННІ №3

21-09-2017

Практична складова організації освітнього процесу – завжди було і є актуальним питанням підготовки фахівців – правоохоронців.

Цікаве з практики для курсантів ННІ №3

20 вересня до курсантів навчально-наукового інституту № 3 завітав старший оперуповноважений відділу боротьби зі злочинними проявами, пов’язаними з діяльність радикальних молодіжних угрупувань і розкриття злочинів учинених іноземцями та відносно них управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у місті Києві старший лейтенант поліції Павло Беленок.

Цікаве з практики для курсантів ННІ №3

Під час зустрічі Павло Беленок ознайомив курсантів першого та другого курсів із структурою управління карного розшуку столичного Главку, довів статистику вчинення злочинів з початку 2017 року та добові зведення. Також він змістовно зупинився на таких видах злочинів, як пограбування, розбої, незаконні заволодіння автомототранспортом, квартирних крадіжках та вбивствах, навів місця найбільшого скоєння тих чи інших видів злочинів в місті. Із своєї практики привів приклади документування і розкриття найбільш резонансних злочинів.

Хлопці та дівчата з великою зацікавленістю слухали доповідача, задавали йому питання.

Зустріч пройшла у режимі діалогу між практичним працівником і курсантами.  Зі слів самих курсантів вона була цікавою та змістовною.

 

ВСГР ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X