Українська версія сайту

04-03-2019

З 28 лютого по 2 березня 2019 року на базі спортивного комплексу Київського національного університету будівництва і архітектури пройшов відкритий Чемпіонат міста Києва з боксу серед студентів, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України В.Г. Богуславського. Змагання зібрало більше 100 учасників з різних вишів столиці, які взяли участь у напруженій боротьбі за право представляти Київ на Чемпіонаті України серед студентів.

Змагання проводились Київською міською організацією Федерації боксу України за підтримки Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту України.

Честь Національної академії внутрішніх справ в змаганнях відстоювали спортсмени другого курсу навчально-наукового інституту № 3 під керівництвом тренера збірної академії з боксу, Майстра спорту України, старшого викладача кафедри спеціальної фізичної підготовки старшого лейтенанта поліції Сергія Козенка.

Курсант другого курсу рядовий поліції Микита Немикін провів три боксерські поєдинки, один з яких закінчив достроково. Він виборов перше місце та став Чемпіоном міста Києва серед студентів у ваговій категорії 69 кг.

Курсант другого курсу рядовий поліції Ілля Жуковський провів два боксерські поєдинки та виборов почесне третє місце у ваговій категорії 56 кг.

Переможці та призери Чемпіонату нагороджені грамотами та медалями.

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X