Українська версія сайту

День дисципліни – важлива складова навчально-виховного процесу

15-09-2017

14 вересня, в межах Дня дисципліни, керівництво навчально-наукового інституту № 3 зустрілося з перемінним особовим складом першого та другого курсів.

День дисципліни – важлива складова навчально-виховного процесу

Зустріч розпочалася з приємного: відповідно до наказу ректора академії від 04.08.2017 № 1216 «Про заохочення перемінного складу Національної академії внутрішніх справ», за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, особисту дисциплінованість, ініціативу та наполегливість, високі досягнення у навчанні, активну участь у громадському житті навчального закладу та з нагоди відзначення професійного свята Дня Національної поліції України, директор інституту Дмитро Андреєв вручив курсанту другого курсу, рядовому поліції Грищенку Дмитру ювілейну медаль «95 років НАВС». Дмитро Володимирович зазначив, що на таких курсантів треба рівнятися, адже 12 липня цього року, повертаючись до навчального підрозділу зі Святошинського управління поліції, де Дмитро проходив ознайомчу практику, на станції метро «Славутич» він став свідком раптової втрати свідомості людиною та професійно надав первинну домедичну допомогу.

День дисципліни – важлива складова навчально-виховного процесу

Директор інституту звернув увагу особового складу на те, що розпочався новий навчальний рік, тож усім необхідно сконцентруватися на дотримані службової дисципліни та навчанні.

Відповідно до порядку денного, завідувач відділення соціально-гуманітарної роботи, полковник поліції Богдан Дума довів до присутніх окремі статті Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України та огляд найбільш резонансних подій, пов’язаних з порушенням працівниками поліції законності та недотримання ними нормативно-правових актів, що регламентують діяльність поліції за серпень 2017 року.

День дисципліни – важлива складова навчально-виховного процесу

Заступник директора інституту підполковник поліції Андрій Руденко націлив курсантів на дотримання Правил внутрішнього розпорядку, підтримання ладу в кімнатах проживання та належне несення служби у добових нарядах. Також були обговорені поточні питання життєдіяльності курсантського колективу.

ВСГР ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X