Українська версія сайту

День Києва для курсантів ННІ № 3

30-05-2017

«Як тебе не любити, Києве мій?» А й справді, в це місто не можливо не закохатись. Його велич вражає, а багатовікова історія захоплює! Кожна вуличка, кожен сквер зачаровує з першого погляду, особливо навесні…

День Києва для курсантів ННІ № 3

Так вже повелося, що в останні вихідні травня жителі та гості міста відзначають День Києва. Цього року програма заходів нараховувала близько 30 загальноміських різноманітних мистецьких, культурно-освітніх і спортивних подій. Головною локацією свята стала Софіївська площа, де протягом кількох днів виступали різні танцювальні колективи.

День Києва для курсантів ННІ № 3

Саме цю локацію відвідали і курсанти першого курсу факультету №1 навчально-наукового інституту №3. 27 травня на Софіївській площі день був присвячений, мабуть, найромантичнішому із танців – вальсу. У цьому дійстві брали участь як аматорські, так і професійні танцювальні колективи. Вони вражали глядачів своєю майстерністю та оригінальністю хореографічних постановок.

День Києва для курсантів ННІ № 3

По закінченню курсанти зізнались, що не кожному доводилось бачити щось подібне. Танці були яскравими та захопливими. І хоча по закінченню всі були трішечки стомленими, задоволення від побаченого окриляло.

Власенко Т.І., ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X