Українська версія сайту

14-02-2019

З метою закріплення теоретичних знань, отриманих під час вивчення навчальної дисципліни «Теорія держави та права», група студентів першого курсу, разом з куратором, майора поліції Тетяною Пасічник, відвідали Будинок Уряду України.

Екскурсію для молоді провів завідуючий сектором з питань історії урядів України Секретаріату Кабінету Міністрів України, Володимир Титаренко. Знайомство розпочалося з огляду експозицій Музею історії урядів нашої держави. Студенти мали нагоду дізнатися про найбільш вагомі здобутки для розвитку української державності  кожного з очільників виконавчого органу, переглянути архівні матеріали, пов’язані з роботою урядів в різні історичні періоди. Надзвичайно цікава експозиція Музею – експозиція подарунків державі, одержаних керівниками та членами урядів України.

Продовжилась екскурсія безпосередньо Будинком Уряду. Майбутні юристи та психологи побачили на власні очі зали засідань Кабінету Міністрів, де ухвалюються важливі для держави рішення. Пройшли «коридорами влади», ознайомились з внутрішньою організацією роботи цієї структури, побували у прес-центрі, де відбувається спілкування посадових осіб уряду із представниками громадськості та ЗМІ, отримали чітке уявлення про специфіку роботи виконавчої гілки влади.

Щиро подякувавши екскурсоводам музею за цікаві та змістовні розповіді, студенти з великим задоволенням залишили свої відгуки в книзі відвідувачів.

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X