Українська версія сайту

12-07-2019

На виконання наказу НАВС від 26.12.2018 №1770 «Про організацію спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи в Національній академії внутрішніх справ у 2019 році», з метою залучення здобувачів вищої освіти до здорового способу життя у ННІ №3 систематично проводяться спортивні заходи. 11 липня кафедрою спеціальної фізичної підготовки спільно з групою виховної, соціальної роботи та організації дозвілля ННІ №3 організовані та проведені спортивні змагання за участю команд ННІ №1 та ННІ №3.

Урочиста церемонія відкриття змагань відбулась на плацу під Гімн України. Команди навчальних підрозділів академії привітав директор інституту Дмитро Андреєв, зазначивши, що спортивні змагання гартують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі риси, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства. Він побажав усім міцного здоров’я, успіхів та блискучих спортивних перемог.

Після офіційної частини курсанти перейшли на спортивний майданчик. Цього дня хлопці та дівчата продемонстрували свій фізичний потенціал у надзвичайно цікавому та нелегкому виді спорту – кросфіті. Для дівчат вони включали: біг з подоланням перешкод; перекидання колеса; згинання та розгинання рук в упорі від гімнастичної лави; підйом прямих ніг в упорі на брусах.

Для хлопців: біг з подоланням перешкод; перекидання колеса; піднімання прямих ніг до перекладини; підтягування на перекладині.

Фіналом спортивного дня традиційно стали змагання з перетягування канату, в яких перемогла команда ННІ №3.

Не дивлячись на те, що погода цього дня була мінлива, всі учасники гідно витримали «спортивний марафон».

В індивідуальному заліку, у напруженій боротьбі, в змаганнях з кросфіту серед дівчат місця розподілились наступним чином: 3 місце – Ірина Захарко, курсант 3-го курсу, 2 місце – Гончарук Ірина, курсант 2-го курсу, 1 місце – Нагорнюк Оля, курсант 2-го курсу. Серед хлопців: 3 місце виборов Княжицький Олег, курсант 2-го курсу, 2 місце – Поливода Максим, курсант 1-го курсу, 1 місце – Череднюк Микола, курсант 3-го курсу. На церемонії закриття переможці змагань були нагороджені грамотами та медалями.

А команди ННІ №1 та ННІ №3 відзначені смачною святковою випічкою – пирогами.

А попереду наших курсантів очікують товариські зустрічі та нові спортивні перемоги!

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X