Українська версія сайту

14-03-2019

12 березня 2019 року на базі навчально-наукового інституту № 3 Національної академії внутрішніх справ проведений навчально-науковий захід «Українська мова: державна, рідна, фахова», організованого науково-педагогічними працівниками кафедри юридичного документознавства та присвячений Міжнародному дню рідної мови. Особливістю заходу було використання інтерактивної дошки, яка сприяла більш ефективній реалізації задуму не лише у навчальному, а й виховномупроцесах.

У формі брейн-рингу, здобувачі вищої освіти ННІ №3 мали можливість позмагатися за звання кращих знавців української мови та літератури. Свято супроводжувалося пісенними  композиціями про мову, Україну, українські символи у виконанні студентки другого курсу Тетяни Дем’янчук. Усі команди підготували міні-презентації про рідну мову, в боротьбі за першість прагнули продемонструвати найкращі результати, які різнився лише декількома балами. Учасники брейн-рингу з азартом, вмінням та захопленням обмірковували кожне завдання, демонструючи набуті знання та вміння.

За результатами гри перемогу здобула команда № 1 «Мовознавці» у складі: Ірини Войтенко, Поліни Скорик, Христини Ціко, Івана Левицького, Людмили Біленької.

Захід проходив у теплій, дружній атмосфері, здобувачі демонстрували зацікавленість тематикою заходу, виявляли неабиякий інтерес до відповідей своїх колег. 

Бажаємо здобувачам вищої освіти творчого натхнення, успіхів у навчанні!

Зважаючи на рівень зацікавленості здобувачів вищої освіти у наукових заходах, присвячених українській мові, кафедра юридичного документознавства продовжуватиме і надалі організацію і проведення подібних наукових заходів .

 

 

ННІ № 3, кафедра юридичного документознавства

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X