Українська версія сайту

Домашнє насильство очима студентів

17-09-2021

17 вересня на виконання п. 2 Плану заходів Національної академії внутрішніх справ з реалізації наказу Міністерства внутрішніх справ України «Про організацію виконання заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства» від 28.05.2021 №407 для студентів першого курсу навчально-наукового інституту № 3 проведено просвітницьке заняття на тему: «Протидія домашньому насильству».

Домашнє насильство очима студентів

В рамках заняття старшим викладачем кафедри поліцейського права майором поліції Нелею Лях було розкрито поняття, види та форми домашнього насильства, визначені причини та умови його вчинення. Старший науковий співробітник наукової лабораторії з проблем превентивної діяльності та запобігання корупції майор поліції Наталія Федоровська акцентувала увагу молоді на суб’єктах, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі на регіональному і місцевому рівні, спеціальних заходах та повноваження органів Національної поліції щодо їх застосування.

Домашнє насильство очима студентів

Домашнє насильство очима студентів

В ході інформаційно-просвітницького заходу студенти переглянули тематичний відеоролик.Фото 4

Домашнє насильство очима студентів

Представник загальної бібліотеки інституту Оксана Батрак ознайомила студентів із фондом бібліотеки за даною тематикою та експозицією виставки «Річ у тім».

Домашнє насильство очима студентів

За результатами заняття студенти набули знань щодо алгоритму реагування на вчинення домашнього насильства, а також отримали чітке розуміння про необхідність формування нетерпимого ставлення до проявів насильства у суспільстві.

 

Кафедра поліцейського права, ННІ № 3 НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X