Українська версія сайту

Допомога курсантів у роботі з відмобілізованими

14-02-2015

Курсантами-психологами випускного курсу Факультету підготовки фахівці для Національної гвардії України була надана допомога майбутнім колегам у проведенні поглибленого професійно-психологічного вивчення відмобілізованих військовослужбовців, які в майбутньому будуть виконувати службово-бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції.

Допомога курсантів у роботі з відмобілізованими

Курсантами було перевірено морально-психологічний стан військовослужбовців та їх готовність до виконання службово-бойових завдань. За результатами проведених методів психодіагностики у відмобілізованих військовослужбовців було встановлено високу готовність та бажання стати на захист суверенітету та інтересів нашої держави.

Допомога курсантів у роботі з відмобілізованими

Майбутні офіцери-психологи надалі будуть узагальнювати результати вивчення психологічних якостей відмобілізованих військовослужбовців та нададуть перші свої рекомендації (поради) командирам щодо ефективного використання бійців у відповідності до потреб та завдань служби, а в процесі подальших занять з професійно-психологічної підготовки нададуть поради самим військовослужбовцям та навчатимуть їх прийомам першої психологічної допомоги в екстремальних (бойових) умовах, вправам саморегуляції власного психоемоційного стану.

Допомога курсантів у роботі з відмобілізованими

Завдяки таким виїзним заняттям, майбутні офіцери-психологи практично тренуються та набувають досвіду роботи з психологічним інструментарієм щодо вивчення особистості та закріплюють свої знання за роки навчання у виші.

Cт. солдат Євген Данько,
фото сержанта Михайла Остапенка

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X