Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /web/nni3.naiau.kiev.ua/www/old_dir/core/model/modx/modcachemanager.class.php on line 580
Курсант НАВС – учасник зимової школи лідерства та активізації громадянина „Цінності об’єднаної Європи та українського суспільства: лідери думок в дії” | Навчально-науковий інститут підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України

Українська версія сайту

25-12-2018

З 16 по 20 грудня, в рамках реалізації проектуЦінності об’єднаної Європи та українського суспільства: проблеми співвідношення і механізми транзиту”, у місті Чернівці проходили тренінги в зимовій школі лідерства та активізації громадян. В роботі заходу взяла участь курсант третього курсу ННІ №3 рядовий поліції Ірина Захарко.

    

Проект реалізовано за підтримки представництва фонду Ганса Зайделя в Україні з метою популяризація цінностей об’єднаної Європи серед населення України та напрацювання механізмів їхнього транзиту. Координатор заходу – Громадська наукова організація „QUADRIVIUM”.

Основне завдання зимової школи – сприяти підготовці лідерів нового типу у професійному, громадському та політичному житті країни.

    

В ході роботи зимової школи учасники відпрацювали основні питання за темами: „Цінності об’єднаної Європи й українського суспільства: цінності, ідеології, лідерство”, „Європейські цінності й українське суспільство: практики повсякдення”, „Цінності об’єднаної Європи як рушії змін життя українського суспільства ”, „Європейські цінності в контексті німецького досвіду”, „Цінності об’єднаної Європи й українського суспільства: як співвіднести і впровадити”.

    

До проведення занять та тренінгів були залучені фахівці академічного та експертного середовищ, а саме: Тарас Прокоп, радник з питань децентралізації U-LEAD з Європою, проектний менеджер ГМ „ОПОРА”; Людмила Самчук, експерт з аналізу та оцінки проектів Фонду Ганса Зайделя у сфері демократичної освіти молоді та розвитку громадянського суспільства; Інна Кубай, голова ГО „Quadrivium”; Оксана Сироїд, громадська активістка, віце-спікер Верховної Ради України; Денис Бродський, провідний HR-експерт України, екс-керівник Національного агенства України з питань державної служби; Юлія Біденко, докторантка кафедри політології Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, експерт Iніціативи Представництва ЄС в Україні ‘Team Europe”; Людмила Самчук, експерт з аналізу та оцінки проектів Фонду Ганса Зайделя у сфері демократичної освіти молоді та розвитку громадянського суспільства; Алла Дубровик-Рохова, редакторка відділу економіки щоденної всеукраїнської газети „День” та інші.

    

Приємно, що у таких соціально значимих для суспільства України проектах, приймає участь активна наукова молодь Національної академії внутрішніх справ.

 

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X