Українська версія сайту

19-09-2018

19 вересня в ННІ № 3 відбулись збори трудового колективу за участю представників студентського (курсантського) самоврядування інституту.

Традиційно збори відкрив директор інституту Дмитро Андреєв. Він розповів про здобутки колективу навчального підрозділу академії у 2017/2018 році, озвучив завдання на новий навчальний рік та закликав усіх працівників сумлінно відноситись до виконання функціональних обов’язків, а студентів та курсантів до навчання.

В подальшому, відповідно до порядку денного, відбулась процедура обрання делегатів від інституту, які 18 жовтня візьмуть участь у черговій конференції трудового колективу Національної академії внутрішніх справ.

Завідувач кафедри тактико-спеціальної підготовки полковник поліції Олександр Каверін та завідувач наукової лабораторії з проблем забезпечення публічної безпеки та порядку підполковник поліції Володимир Костюк внесли кандидатури делегатів від своїх підрозділів. В свою ж чергу заступник директора інституту з навчально-методичної та наукової роботи підполковник поліції Юлія Комаринська запропонувала кандидатури від курсантів та студентів інституту.

Усі присутні одноголосно підтримали визначених делегатів.

 

ВСГР  НАВС

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X