Українська версія сайту

10-07-2019

Виховання позитивної мотивації до власного здоров’я, сприянням у засвоєнні знань, умінь і навичок, необхідних для збереження, зміцнення та відновлення здоров’я – є невід’ємним елементом у навчально-виховному процесі курсантської молоді. Саме з цією метою для перемінного особового складу ННІ №1 та ННІ №3 лікар-терапевт медичної частини ННІ №3 Наталія Мельничук прочитала лекцію на актуальну тему: «Заходи особистої безпеки в літній період».

Зокрема, лікар зазначила, що в літній період частішають випадки виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, пов'язаних з вживанням бактеріально-забруднених продуктів харчування та питної води. Вона вказала на причини їх виникнення, характерні клінічні ознаки та процес лікування. Також увага акцентувалась на питаннях убезпечення себе під час літнього відпочинку від сонячних опіків та теплових ударів.

Велику увагу Наталія Валеріївна приділила питанням правильного харчування, дотримання особовим складом елементарних правил особистої гігієни.

В ході лекції фахівець розповіла про конкретні приклади з власної лікарської практики, що особливо було цікаво курсантам. Крім того, відповіла на питання молоді по обговорюваній проблематиці та дала корисні поради на період літніх відпусток.

ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X