Українська версія сайту

18-03-2019

За такою темою відбулося практичне заняття з курсантами ННІ №3, які забезпечуватимуть охорону публічного порядку під час виборів Президента України. Спільно з кафедрою філософії права та юридичної логіки НАВС заняття проводив заступник директора Департаменту комунікації МВС України Віктор Булаєв.

Віктор Петрович має великий досвід роботи по організації комунікації зі ЗМІ та громадськими організаціями, тож він із задоволенням поділився знаннями з курсантською молоддю академії.

В першу чергу фахівець зосередив увагу аудиторії на специфіці діяльності співробітників поліції – вони завжди в центрі уваги пересічних громадян, мас-медіа, несуть надзвичайно велике психологічне навантаження і будь-які їхні дії чи слова можуть у ЗМІ трактуватися по-різному.

Зупинився на нормативно-правових документах, які регулює діяльність ЗМІ, а це: Закони України «Про телекомунікації», «Про доступ до публічної інформації». «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів».

В практичному аспекті присутні переглянули тематичний відеоролик, висловили свої думки по відеосюжетам. Також Віктор Петрович навів конкретні ситуації з життя та компетентно їх проаналізував.

Заняття було надзвичайно корисним та пізнавальним. Наші курсанти максимально отримали необхідну інформацію, яка допоможе їм під час несення служби бути готовими до зустрічі з представниками засобів масової інформації.

 ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X