Українська версія сайту

07-03-2019

З першими подихами весни приходить до нас чудове свято – 8 березня. Завітало Свято Весни і до ННІ №3. 7 березня у навчальному підрозділі відбувся святковий концерт.

Директор інституту, Дмитро Андреєв, вітаючи чарівних колег, курсантів та студенток, зазначив, що це найпрекрасніше свято, бо несе в собі весну, любов, красу, ніжність та повагу до жінки. Він відмітив, що всі чоловіки інституту вдячні прекрасній половині колективу за їх кропітку щоденну працю, принциповість та вимогливість у роботі. Від душі побажав усім міцного здоров’я, мирного неба, сімейного затишку, щастя, кохання та надійних чоловіків поруч. А також вручив подарунки.

А далі святкова концертна програма. Цього дня зі сцени затишної актової зали глядачів радували учасники творчого колективу ННІ №3 та наші ведучі Олеся Чурсіна та Петро Якубенко.

Прекрасні вокальні композиції прозвучали у виконанні Тетяни Дем’янчук та Вікторії Супрун. Інструментальний супровід номерів забезпечили Владислав Самойленко та Юрій Бондаренко.

Гумористичну постановку подарували присутнім курсанти другого курсу Тетяна Скалацька, Євгеній Рудюк, Андрій Ясен, Владислав Вірюшко.

Фінальним акордом святкового вечора стала пісня «Кохання», яку разом з Микитою Слободянюком співав увесь зал.

Приємно, що ці передсвяткові дні дійсно наповнені весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів та турботою чоловіків-колег.

Зі Святом, дорогі жінки!

 ГВСРД ННІ №3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X