Українська версія сайту

Єдине серце

16-02-2015

15 лютого в Києві відбулася акція «Єдине серце»,  за підтримки Міністерства охорони здоров'я України, Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією "Серце до серця". Активіти пройшли символічною ходою 300-метровими прапорами України та Литви на знак об’єднання їх у єдине серце.

Серед тисяч патріотів курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки ННІПФПМГБПСНГУ НАВС також долучились до акції. З прапорами в руках на знак єдності України та Литовської Республіки курсанти пройшли вулицями Києва. Акція проведена на підтримку нестабільній ситуації на Сході України, бійцям які знаходяться в зоні АТО, їх мужності та героїзму. Метою акції було підтримати морально наших героїв, показати, що з ними не лише вся Україна, але й світ.

Аналогічна акція на підтримку євроінтеграції  та суверенітету нашої країни проводилася у Вільнюсі –  в жовтні 2013 року та в березні 2014-го. Тоді у ній взяли участь перші особи, представники Міністерства закордонних справ Литовської Республіки, актив української громади міста. Такі акції ініціюють литовці, аби засвідчити українцям свою любов та підтримку у нелегкі для України часи.

 

 

Тетяна Андрусик

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X