Українська версія сайту

EDСAMP до святкування Дня юриста

08-10-2021

7 жовтня науково-педагогічні працівники кафедри теорії держави та права Національної академії внутрішніх справ провели для студентів ННІ № 3 EdCamp (конференція, яку проводять самі учасники для отримання інтерактивного професійного досвіду) на тему «Деонтологічні засади діяльності поліцейського, як представника держави», присвячений Дню юриста.

EDСAMP до святкування Дня юриста

Учасників цікавого правового заходу привітали завідувач кафедри теорії держава та права, кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Максим Пендюра, доцент кафедри Наталія Мозоль та старший викладач кафедри Ольга Назаренко.

У ході роботи конференції здобувачі вищої освіти підготували виступи, у яких висвітлювались наступні питання: поняття науки поліцейської деонтології, її завдання, функції, принципи. Вивчали роль та значення поліцейської деонтології у процесі підготовки майбутнього поліцейського, його соціальне призначення у житті суспільства. Також учасники EdCamp зосередили окрему увагу на важливості позицій удосконалення професійної етики, правової культури та моралі поліцейських. Бурхливі обговорення та дискусії між студентською аудиторією яскраво продемонстрували зацікавленість слухачів майбутньою професією.

EDСAMP до святкування Дня юриста

EDСAMP до святкування Дня юриста

Організатори заходу відзначили високий рівень підготовки учасників, а також зосередили увагу на подальших перспективах проведення таких конференцій.

Науковий EdCamp до Дня юриста відзначився вагомою зацікавленістю серед здобувачів вищої освіти. Науково-педагогічні працівники кафедри теорії держави та права підтримують ідею проведення подібних актуальних для професійного розвитку майбутнього покоління поліцейських інтерактивних заходів, надаючи перевагу роботі над зростанням професійної правосвідомості правоохоронців, яка буде сприяти стрімкому удосконаленню сучасної юридичної практики.

З ДНЕМ ЮРИСТА !!!

 

Кафедри теорії держави та права НАВС, ННІ № 3

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X