Українська версія сайту

Ефективне партнерство - запорука успіху юридичних клінік!

19-10-2017

18 жовтня в червоному корпусі КНУ ім. Тараса Шевченка відбувся довгоочікуваний з’їзд юридичних клінік нашого міста. Ми дякуємо нашим побратимам з юридичної клініки «Pro Bono» за ініціативу та організацію цього заходу, метою якого було налагодження співробітництва між клініками міста у таких ключових напрямках:

1. Нормативне регулювання діяльності юридичних клінік в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку. 

2. Проблемні питання організації діяльності юридичних клінік (порядок набору в слухачі, здійснення чергувань, забезпечення клієнтами).

3. Популяризація діяльності юридичних клінік в Україні.

4. Питання заохочення студентів до роботи в юридичній клініці. 

5. Заходи, які організовуються юридичною клінікою (окрім консультування).

Ефективне партнерство - запорука успіху юридичних клінік!

Кожна клініка виступила із доповіддю, присвяченою вищезазначеним темам. З боку юридичної клініки «De Jure» ННІ №3 НАВС Голинським Євгеном були висвітлені загальні засади популяризації діяльності юридичних клінік в Україні та шляхи вирішення проблем реклами, а також запропоновано ініціативу обміну клієнтами. Ми вдячні всім колегам – клініцистам за пропозиції, ідеї, поради, що були ними оголошені. Кожна з них підпала під наш детальний розгляд. Ми завжди відкриті для будь - якої співпраці. Дійсно, як ми і сподівались, нам всім вдалося прийти до спільного знаменнику в питаннях кооперації, обміну досвідом та прогнозом перспектив розвитку діяльності безоплатної правової допомоги в нашій країні.

Ефективне партнерство - запорука успіху юридичних клінік!

Впевнені в тому, що означена зустріч стала новим етапом консолідації юридичних клінік нашого міста. Разом ми сила!

 

Юридична клініка «De Jure»

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X