Українська версія сайту

Екскурсія до Будинку Уряду

11-04-2017

Головним завданням на часі є створення ефективної взаємодії між органами виконавчої влади та поліцією.

За ініціативи та підтримки керівництва ННІ № 3 з метою поглиблення знань щодо інституційно-політичної побудови та функціонування національної системи органів державної влади, у тому числі ознайомлення з історією Урядів України та діяльністю Кабінету Міністрів України, 10 квітня курсанти першого курсу 13 навчальної групи інституту під керівництвом наукового співробітника відділу організації науково-дослідної роботи Олени Шевченко відвідали Кабінет Міністрів України.

Екскурсія до Будинку Уряду

Під час візиту до Будинку Уряду майбутні правоохоронці пройшлися його величезними коридорами, відвідали Музей історії Кабінету Міністрів України, кабінет Голови УРСР, кабінет директора департаменту та потаємну кімнату, прослухали пізнавальну лекцію і переглянули фільм про створення нашої держави, історію будівлі, оглянули цікаві експозиції. Також курсанти зазирнули до ліфту для відправки документів, а потім пішли до прес-центру, де спробували себе у ролі урядовців, які дають інтерв’ю журналістам. Прямуючи коридорами, дізналися про розташування кабінетів віце-прем’єр-міністрів, світлових холів, де зазвичай проходять наради та кабінету-накопичувача, звідки перейшли до історичної зали засідань.

Екскурсія до Будинку Уряду

Майбутні юристи побачили відтворену в оригіналах документів «живу» історію, яку щодня вибудовували своїми рішеннями і думками, помилками і досягненнями керівники виконавчої влади держави.

Екскурсія до Будинку Уряду

Пізнавальна та цікава екскурсія розширила кругозір курсантів, дозволила отримати додаткові знання про принципи державного управління нашої країни та сприяла згуртуванню колективу.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
Портал Національної академії внутрішніх справ
X
X